Premium klasės res toranas „Imperial“, įsikūręs pačioje Vilniaus senamieščio širdyje, 5+ žvaigždučių viešbutyje „Ramada Vilnius“. Unikali vieta, išrankiau siems gurmanams gali pasiūlyti legendinius foie gras patiekalus, austres ir omarus, atgabentus tiesiai iš vandenyno gelmių, neapseinama ir be pracūziškų patie kalų, bet ir nepamirš tama lietuviškų, kurių paskanauti yra siūloma restorane „Imperial“.
Premium class restau rant “IMPERIAL” is lo cated in the very heart of Vilnius Old Town, the luxurious five-star plus hotel “Ramada Hotel & Suites Vilnius”. The unique place for refined Gourmands offers a selection of legendary foie gras dishes, oysters and lobsters delivered directly from the ocean depths, also classic French dishes. More over there You can have a degustation of special Lithuanian heritage food.
ABOUT APIELaikantis kulinarijos tai syklių, savo svečiams siūlome tik aukščiau sios kokybės ir sveiką maistą. Šviežias mais tas — labai svarbus kriterijus kiekvienam geram restoranui. Mes žinome koks yra pui kaus vakaro receptas.
Restoranas neatsilieka nuo naujausių gastro nominių madų, dauge lis restorano patiekalų gaminami šiuolaikiniame medžio anglių grilyje, įkaitintame iki 500 oC. Toks gaminimo būdas leidžia patiekalams gerai iškepti, tačiau likti sultingais viduje. Ge riausiai mėsos aromatą atskleidžia kepimui naudojamos kokoso medžio anglys. ABOUT
Restaurant follows the newest gastronomy trends and cooks restaurant dishes in the modern charcoal ovens heated over 500 oC (932 oF). Cooking on coconut charcoals re veals stunning flavors, and a tenderness that cannot be equaled.
Following the rules of culinary we propose only best quality and healthy food. The freshness is a very important criterion of such level restaurants. We are sure about recipe of good evening.
Žmonės lankosi res torane ne tik tam, kad pavalgytų, bet ir todėl, kad patirtų skonių atradimus bei atsi palaiduotų, tam, kad įvertintų virtuvės šefo talentą ir pasimėgautų išskirtiniais gėrimais.
Restorano somelje yra atsakingas už išskirti nius ir retus gėrimus, tokius kaip: šampa nas, vynas, konjakas ir kalvadosas. Mūsų restorane yra siūlomas didžiausias šampanų pasirinkimas.
We know that people go to the restaurants of gourmet class not only to eat but to feel the culinary adventure, to feel the pleasure, to evaluate the talent of Chef, to relish the exceptional drinks. Restaurant’s som melier is responsible for palette of exclusive and rare beverages like champagne, wine, cognac, calvados as well special vintages. There is a biggest assortment of cham pagne in Lithuania too. Service in general meets the name of the restaurant – it’s “IMPERIAL”
APIE
„Imperial“ restoranui vadovauja šefė Aldona Gečienė, studijavusi legendinio Prancūzijos prezidentų šefo Paul Bocuse mokykloje. Ponia Aldona bene tituluočiausia Lietuvos kulinarė, kuri kasmet savo kolekciją papildo vis naujais tarptauti niais apdovanojimais.
ABOUT
“IMPERIAL” is led by executive chef Aldona Gečienė, who graduated school of the legendary French Presidents chef de cuisine Paul Bocuse. Herself she is the win ner of many interna tional culinary contests and who‘s collection of awards is growing every year.